Met een verhoogde weerstand kan je goed voorbereid de winter tegemoet...

Het is weer winter, dus tijd om je weerstand eens flink te verhogen. Met een paar simpele handelingen kan je al een heel eind komen. Daarom heb ik hier een paar handige tips voor je waar je op moet letten...Tip 1
Het hele jaar door eet je al veel fruit, veel groente en voldoende verse producten eten. Maar als het straks kouder wordt gaat je lichaam extra energie verbranden en kan het wat extra’s gebruiken. Dit kan in de vorm van nog meer vers fruit en groente, maar het mag ook in de vorm van een goede multivitamine tablet, die je ‘s ochtends inneemt.

Tip 2
Maak er een gewoonte van, net als onze Engelse buren, dagelijks thee te drinken. Aan te raden is groene thee, omdat die vol antioxidanten zit. Bovendien is groene thee goed voor een gezonde spijsvertering en dus ook darmflora. En dat is weer goed voor de weerstand én voor je gewicht! Meerdere vliegen in één klap dus.

Tip 3
Een beetje ontspanning op z’n tijd en voldoende rust/slaap is van essentieel belang om gezond te blijven en niet ziek te worden. Stress zorgt voor aantasting van het immuunsysteem en maakt je ontvankelijk voor een simpel griepje of andere nare kwaaltjes.

Sponsor boodschap

wsdl error: Getting https://www.google.com/api/adsense/v3/AdSenseForContentService?wsdl - HTTP ERROR: Unsupported HTTP response status 404 Not Found (soapclient->response has contents of the response)