Eigenlijk is het heel eenvoudig om zonder te hoeven huilen een uitje te snijden

Volgens sommigen krijg ik soms heel rare vragen binnen, maar ik kan je zeggen dat het helemaal geen rare vragen zijn. Zo kreeg ik gisteren een vraag over hoe je een ui snijdt zonder te huilen. We kennen het fenomeen allemaal: lekker koken, uitje snijden en prompt lijkt het alsof je jezelf in een zware depressie hebt gestort, want de tranen biggelen over je wangen. Los van hoe het eruit ziet, brand het als een razende. Daarom een korte tip over hoe je dit voorkomt.

  • Gebruik altijd een dun en haarscherp mes. Dit maakt het snijden heel makkelijk zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen, want...

  • Het drukken op de ui zorgt er voor dat je moet huilen. Als je moeite moet doen om de ui te snijden, druk je al heel snel op de ui en dat is precies het probleem. Doordat je drukt op de ui komt er uivocht vrij dat alle kanten op wordt gespoten én dat veroorzaakt je gehuil.

Dus scherp mes en nooit op de ui drukken. Losjes vasthouden en het mes het werk laten doen...zo garandeer ik je dat je nooit meer een traantje laat.

Sponsor boodschap

wsdl error: Getting https://www.google.com/api/adsense/v3/AdSenseForContentService?wsdl - HTTP ERROR: Unsupported HTTP response status 404 Not Found (soapclient->response has contents of the response)