Heb je last van muizen in huis? Dan is het tijd voor actie! Er is nog hoop.

Regelmatig krijg ik de vraag wat je kunt doen aan muizen in huis. Ik wil niet al te negatief klinken, maar als je ze eenmaal hebt is het vaak té laat. Muizen zijn hardnekkige beestjes. Betekent natuurlijk niet dat je je er bij neer moet leggen, maar drastische maatregelen zijn wel nodig!


Opruimen en schoonmaken
Om te beginnen een voor de handliggend advies, maar toch vaak vergeten. Ruim etenswaren altijd netjes op en maak overal goed schoon. Kruimels e.d. zijn een feestje voor de muisjes, dus niets achterlaten voor ze is beter dan het klaarleggen.

Een kat
De beste remedie voor een muizenprobleem is een kat in huis. Het al oude cliché is absoluut waar...muizen zijn als de dood voor katten en de geur alleen al stuurt ze door naar de buren!

Aluminiumfolie
Muizen kruipen overal doorheen dus zoek de gaten op waar zij doorheen naarbinnen komen en vul deze met proppen aluminiumfolie. Naast katten houden muizen hier helemaal niet van!

Sponsor boodschap

wsdl error: Getting https://www.google.com/api/adsense/v3/AdSenseForContentService?wsdl - HTTP ERROR: Unsupported HTTP response status 404 Not Found (soapclient->response has contents of the response)