Chocolade is heerlijk en zelfs gezond, maar de vlekken zijn vervelend...

Eigenlijk is het altijd heerlijk chocolade te snoepen, ongeacht het weer, de plek of het moment!

Ook al geeft chocolade verschrikkelijke vlekken, de behandeling valt reuze mee en is niet zo ingewikkeld als veel mensen vaak denken....

Tip 1
De bekendste en meest beproefde methode is toch gewoon de vlek met heet water of glycerine behandelen. Daarna wassen met water en spiritus. Eigenlijk kan dit nooit misgaan, maar goed…het is niet de enige manier.

Tip 2
Een andere bekende tip, zoals ik die ook vaak van mijn moeder heb gehoord is de chocoladevlek in de melk leggen. Ja, je leest het goed…melk. Even laten intrekken en daarna gewoon in de wasmachine wassen volgens de voorschriften.

Tip 3
Nou, als je je voorhoofd fronste toen je de melk tip las, dan zal deze je helemaal verbazen. Ik moet erbij zeggen dat ik deze zelf nog nooit heb geprobeerd en om helemaal eerlijk te zijn had ik er tot voor kort ook nog nooit van gehoord. Maar het schijnt wel degelijk te werken. Een enthousiaste lezeres mailde mij deze laatst en ik wil ‘m je daarom ook niet onthouden. Zij zweert bij het gebruik van een gewone ovenontvetter (met de nadruk op gewoon en niet die agressieve varianten). Dit middel op de vlek spuiten. Vervolgens met een vlekkenmiddel, zoals Biotex of Shout, inwrijven en tenslotte in de wasmachine wassen. Volgens haar en haar vriendinnen was het succes gegarandeerd.

Sponsor boodschap

wsdl error: Getting https://www.google.com/api/adsense/v3/AdSenseForContentService?wsdl - HTTP ERROR: Unsupported HTTP response status 404 Not Found (soapclient->response has contents of the response)